Möten och träffar

Stödföreningens nya styrelse Samtalet har en viktig funktion när livet är i gungning!

Möten och träffar
Pausa i Södra Tjust pastorat med Anton och Filip

Varningssignaler och Berättelsemönster

Romansbedragarna är skickliga och manipulerande men har ändå ett likartat tillvägagångssätt i kontaktsökandet och berättandet. Vi har sammanställt Angelicas berättelse

Varningssignaler och Berättelsemönster

Tips på länkar

Länkar till olika instanser ute i världen. Ansiktsigenkänning, Varning från US army och FN Cybervärlden är så stor, så stor! Det är så lätt att fastna i bedragarnas nät!

Tips på länkar

Även män är utsatta

Ett stort antal män är utsatta för bedrägeri. Tyvärr visar inte statistiken detta... Ett stort antal män är utsatta för bedrägeri. Tyvärr visar inte statistiken detta då mörkertalet är enormt stort. Att som man våga erkänna både för sig själv och sedan för sin omgivning att man blivit lurad upplevs i många fall som extra svårt. Det behöver inte vara så!

Även män är utsatta
Dokumentären , Lurad på Kärlek och Miljoner

Om ensamhet, sorg, längtan och stress

Om ensamhet, sorg, längtan och stress Kunskapen om att ensamhet är upphov till psykisk ohälsa är känt sedan länge. Däremot har det inte funnits så mycket forskning kring företeelsen. Vi vet att väljer vi den själv är den inte skadlig. Det är vanligtvis vald i olika perioder och av olika anledningar. Även eremiten söker kontakt eller tar emot personer i sin valda ensamhet.

Om ensamhet, sorg, längtan och stress

About us

About us 80 romance scams is reported every month in Sweden

About us

Så arbetar nätbedragarna

En film om nätbedragarna, en dokumentärfilm från SVT UR En film om nätbedragarna, en dokumentärfilm, som tyvärr inte finns tillgänglig längre på SVT UR , men här följer en liten recention:

Så arbetar nätbedragarna